Leif Dræby   < forside                         < forrige side    næste side>     

    1940 - 60      1960 - 70      1970 - 80      1980 - 90      1990 - 2000      2000 - 2010                          TEGNER

Solstrejf i Ormstrup skov                                                                                                         Tusch

I Ormstrup skov ved Tange sø er mange idylliske pletter. Dræby Sørensen , Ans, har været ude med skitseblokken og hjembragt denne tegning af solstrejf mellem træerne.

Midtjyllands Avis  30 aug 1973. - Side 13.

___________________________________________

 

Genoptager tegningen. Det er næsten 12 år siden jeg sidst sendte noget ind til en avis Jeg føler nu at jeg har så meget overskud at jeg igen kan begynde at fortælle. Jeg sender en stak tegninger til Midtjyllands Avis. Der går nogle uger – jeg hører ingenting. Bliver utålmodig og ringer en dag - kommer til at tale med redaktionssekretær Nørgaard Jepsen. Jeg forstiller mig han er min ”mæcen” inde på avisen. Uden at have nogen som helst anelse om dette. Det var blot noget jeg bildte mig ind. Nørgård Jepsen boede i min barndom på Skovvangen – jeg legede ofte med hans drenge.

Vi bruger en af dine tegninger i avisen næste uge – siger han. Jeg var ovenud lykkelig. Jeg kan ikke huske om det var hundrede kroner – eller noget lignende man fik af avisen når de brugte en af mine tegninger. Jeg var så taknemmelig for de brugte mig – at jeg som regel af bar glæde forærede pengene til min kone.